Danseforestilling og en opvisning i kampsport fra Indien på Odin Teatret

date

07. July 2018

time

19.00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

120 kr. / 60 kr.

Et åbent vindue til indiske kulturherligheder

 

Danseforestilling og en opvisning i kampsport fra Indien på Odin Teatret

 

Lørdag den 7. juli kl. 19.00 (danseforestilling) og kl. 20.00 (kampsport)

 

Sted: Odin Teatret, Særkærparken 144, Holstebro

 

 

De, der interesserer sig for det særlige felt inden for åndelig virksomhed, der forener fysisk træning, kampsport, viden om kropspleje, kost og meditation, kan glæde sig. Lørdag den 7. juli præsenteres på Odin Teatret en opvisning i den indiske kampsport, kalaripayatu, med den indiske guru, Lakshman Gurukkal - og hans assistent Akshay T S - fra Kalarigram Center i Pondicherry i det sydlige Indien.

 

Men ikke nok med det. Forinden kan man opleve den meget dygtige, italienske odissidanser (odissi er en klassisk, indisk dans), Stella Penzo, i en danseforestilling med odissidanse.

 

Kalaripayatu er den ældste, indiske kampsport. Den har sin oprindelse mere end 2000 år tilbage i det sydlige Indien. Lakshman Gurukkal, der begyndte sin træning som femårig, er en af de mest anerkendte guruer inden for området. Han har undervist i kampsport ved tre universiteter i Indien og er både leder af sit eget center i Auroville i Pondicherry og et i den indiske by Calicut i delstaten Kerala.

 

Stella Penzo har trænet som odissidanser ved den mest berømte odissiskole i Indien, som ligger i Bhubaneshwar i delstaten Orissa. Hun underviser i dag ved CID UNESCO - International Dance Council.

 

De to indiske fremvisninger finder sted i forbindelse med en international workshop på Odin Teatret med titlen The Ikarus Project, som ledes af Carolina Pizzaro og Luis Alonso. Begge skuespillere på Odin Teatret.