Den flyvende elefant

date

16. September 2018

time

10:00 - 11:15

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Gratis, tilmelding påkrævet

Teaterleg for kreative krudtugler

Har du et barn, som elsker at udfolde sig kreativt? Som kan lide at bruge krop og stemme til at gå på opdagelse i teaterøvelser, der udfordrer balance, styrker nærvær og skruer op for fantasien?
Så tag dem med til teaterworkshoppen Den flyvende elefant med de to dygtige skuespillere og teaterpædagoger fra Italien, Alice Occhiali og Valerio Peroni. Workshoppen giver børnene mulighed for at opleve en anderledes måde at være sammen med andre og sig selv på: I et rum med plads til at lege med udtryk, kommunikation, kontakt og sociale relationer.

Alice og Valerio er to dygtige skuespillere og teaterpædagoger, som i flere omgange har arbejdet med børn i alderen 1 - 16 år i samarbejde med Nordisk Teaterlaboratorium. Med deres varme og glade energi tager de børnene med ud på en lille rejse, hvor de udforsker stemme og krop gennem forskellige teaterøvelser, som alle kan være med til.

Der er kaffe på kanden til forældre.

Teater er ligesom et spil, hvor vi sammen laver vores helt egne regler.
I denne teaterworkshop er alt muligt, men intet bliver forklaret – alt gøres med krop, med stemme, med fantasi og med følelser. Sammen går vi på opdagelse i et rum fyldt med lyde og handlinger, men uden bedømmelse og konkurrence.”

Alice Occhiali

PRAKTISK INFORMATION

Den flyvende elefant (for 5-6 år) Teaterleg for kreative krudtugler

Søndag d.16. september
Kl. 10.00 - 11.15

Pris: Gratis, tilmelding nødvendig
Sted: Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, Særkærparken 144, Holstebro

Tilmelding påkrævet
(max. 12 børn per workshop)

Køb billetter her: www.place2book.com