* AFLYST PGA SYGDOM Symptomer på samleje

date

30. November 2019

time

* Aflyst pga sygdom

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

60/30 kr


* FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA SYGDOM

Unge fra Teaterhøjskolen Rødkilde på Møn opfører forestilling om ungdom og seksualitet

 

Symptomer på samleje er en forestilling, der handler om tre unge menneskers udforskning og undersøgelse af sex, og hvad sex er for dem. Forestillingen er skabt og spillet af tre elever på Teaterhøjskolen Rødkilde, hvoraf en af dem, Emilie Hede Mikkelsen, stammer fra Holstebro. Stykkets to andre skuespillere er Johanne-Antonina Agerbo Storm og Frederik Thorenfeldt Poulsen.

Selma, Emma og Xander er tre rigtigt gode venner – de deler alt med hinanden. De er nu kommet frem til, at de gerne vil ændre på det faktum, at de alle tre stadig er jomfruer. De vil alle sammen så gerne ”det der sex”. Men hvordan gør man det, uden at det bliver akavet? Vennerne har opfundet et spil, et spil om sex, som skal hjælpe dem igennem de vilde oplevelser – for hvis det er spillet, der siger, at man skal, så er det jo på en måde ikke én selv, der gør det?
Eller hvad?
Vi følger vennernes rejse igennem spillet, men kan venskabet overleve det? Ikke uden intriger, misundelse, splid og følelser.

Lad spillet begynde.Fotograf: Emilie Øder

 

 

 

 

 

 

BILLETTER Kr. 120
Studerende, pensionister og grupper på 10+: Kr. 60

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777 
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder