Teatrets dag

date

01. June 2019

time

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Lørdag d. 1. juni holder Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, som med mange andre teatre på tværs af Nord- og Midtjylland, døre og sale åbne for alle interesserede i anledning af Teatrets Dag.

Kom og oplev teatret med de mange impulser og farver fra alle verdenshjørner indefra. Hør anekdoter fra fortiden og visioner om fremtiden og kom med på vandring gennem teatersale, arkiv, bibliotek og den farverige foyer, som rummer utallige masker med historier fra fjerne egne.

Vi mødes kl. 14.00 ved teatrets indgang og herefter kan børnene deltage i teaterlege med børn fra børneteaterlaboratoriet og skuespillerne Alice Occhiali og Valerio Peroni, mens de voksne får en guidet rundvisning af Ulrik Skeel, som har arbejdet på Odin Teatret siden 1969.

Som altid – kommer man ikke på Odin Teatret uden at få sig nogle små overraskelser og særlige oplevelser undervejs. Rundturen afsluttes i teatersalen, hvor børnene viser, hvad de har lavet, mens de voksne har været på rundvisning.

Arrangementet tager ca.  en time og herefter er der mulighed for at kigge forbi teatrets kiosk, hvor alle deltagere kan afhente en personlig gave samt se på udvalg af plakater og postkort fra teatrets mange forestillinger gennem et halvt århundrede.

Det hele er gratis!

 

TILMELDING TIL TEATERLEG HER

 

Af hensyn til skuespillerne vil vi gerne, at børnene tilmelder sig i forvejen, så de har øje for aldersspænd i børnegruppen. Børn fra 5 år er velkomne (yngre børn kan se på med en forælder).