Den flyvende elefant: teaterworkshop 9-13 år

date

07. September 2019

time

14:00 - 15:30

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

20 kr

Lad børnene folde sig ud til teaterleg!

 

Vi starter med en sjov opvarmning og glider over i forskellige øvelser, som giver kreativiteten plads og slår nærværet til. På kort tid er børnene sammen om at skabe en lille visning, som de viser frem til forældre og andre interesserede 15 minutter før workshoppen slutter.

 

Workshoppen ledes af de to skuespillere og teaterpædagoger fra Italien, Alice Occhiali og Valerio Peroni. Udover at det er sjovt, giver workshoppen også børnene mulighed for at opleve en anderledes måde at være sammen med andre og sig selv på: I et rum med plads til at lege med udtryk, kommunikation, kontakt og sociale relationer.

 

Forældre og andre er velkomne til at se på, hvad børnene har arbejdet med i de sidste 15. minutter.

Alice Occhiali og Valerio Peroni har i flere omgange har arbejdet med børn i alderen 5 – 18 år i samarbejde med Nordisk Teaterlaboratorium. Med deres varme og glade energi tager de børnene med ud på en lille rejse, hvor de udforsker stemme og krop gennem forskellige teaterøvelser, som alle kan være med til.