Den flyvende elefant: teaterworkshop for børn i alderen 5-8 år

date

07. September 2019

time

09.45 – 11.00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

20 kr

Workshop for børn, i alderen 5 - 8 år

 

Har du et barn, som elsker at udfolde sig kreativt? Som kan lide at bruge krop og stemme til at gå på opdagelse i teaterøvelser, der udfordrer balance, styrker nærvær og skruer op for fantasien?

Så tag dem med til teaterworkshoppen Den flyvende elefant med de to dygtige skuespillere og teaterpædagoger fra Italien, Alice Occhiali og Valerio Peroni. Workshoppen giver børnene mulighed for at opleve en anderledes måde at være sammen med andre og sig selv på: I et rum med plads til at lege med udtryk, kommunikation, kontakt og sociale relationer.

 

Forældre og andre er velkomne til at se på, hvad børnene har arbejdet med i de sidste 15. minutter.

Alice Occhiali og Valerio Peroni er to dygtige skuespillere og teaterpædagoger, som i flere omgange har arbejdet med børn i alderen 5 - 18 år i samarbejde med Nordisk Teaterlaboratorium. Med deres varme og glade energi tager de børnene med ud på en lille rejse, hvor de udforsker stemme og krop gennem forskellige teaterøvelser, som alle kan være med til.