Walt Weizkopf Quartet

date

04. February 2020

time

20.00

location

Subhuset Holstebro
Vendersgade 14
7500 Holstebro, Denmark

see map

Ticket

DKK 100,- / DKK 50,- for medlemmer

International jazzkvartet byder på musikoplevelser af de helt store

Den højt roste Walt Weizkopf Quartet med bl.a. danske Anders Mogensen på trommer og Steely Dan-saxofonist, Walt Weiskopf, giver koncert i Subhuset – Slagteriet, Holstebro, tirsdag den 4. februar kl. 20.00

Med den amerikanske tenorsaxofongigant, Walt Weizkopf, i spidsen for tre af, hvad der betragtes som nogle af Europas mest velspillende musikere, alle danske, Carl Winther på piano, Andreas Lang på kontrabas samt, som nævnt, Anders Mogensen på trommer, venter der musikelskere en oplevelse af de sjældne i spillestedet Subhuset på Slagteriet, Holstebro.

Koncerten finder sted i et samarbejde mellem Holstebro Musikskoles Støtteforening, Jazzklub 93 Holstebro, Jazz 78, Holstebro Musikskole, Kulturdivisionen, Subhuset og Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret.

Holstebro er et af jazzkvartettens venues på en turne, der også bringer den til Frankrig, Schweiz, Litauen, Polen, Tyskland, Sverige, Belgien og Norge.

Arrangementet er støttet af Holstebro Kommune.

Billetter købes ved indgangen. 
DKK 100,- / DKK 50,- for medlemmer