Fællesspisning mod ensomhed

date

04. October 2021

time

17:30

location

Slagteriet
Vendersgade 14
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

50 kr. + gebyr

Ensomhed er et alt for stort problem, som rammer mere end 400.000 danskere hvert år. Heldigvis mistrives ensomhed i fællesskaber. Derfor inviterer Holstebro Kommune og Slagteriets Maddivisionen i samarbejde med March mod ensomhed og Nordisk Teaterlaboratorium dig til et fælles måltid mandag d. 4. oktober kl. 17.30.

Omdrejningspunktet er fællesskab. Selve middagen, borddækningen, og opvasken tager vi derfor i fællesskab. Kl. 18.00 sætter vi os alle til bords og efter middagen vil Patrick Cakirli fra ”March mod Ensomhed” fortælle om sin baggrund og projektet. Derefter vil artister fra Nordisk Teaterlaboratorium akkompagnere aftenen inden desserten og kaffen serveres.

Ønsker du at hjælpe med at dække borde, pynte op og anrette maden, så kom og giv en hånd med fra kl. 17.00. Det vil ligeledes være muligt hjælpe med at lave middagen onsdag den 29/9 kl. 17.00. 

Læs mere her

March Mod Ensomhed


March mod Ensomhed er en nonprofitorganisation, som har til formål at sætte nationalt fokus på ensomhed såvel som at samle penge ind til velgørenhed.

Den 4.-5. oktober kommer ’March mod Ensomheden 2021’ med Patrich Cakirli i spidsen til Holstebro som en del af sin mange hundrede kilometer lange kamp imod ensomhed. Fællesspisningen er derfor en del af dette projekt, og overskuddet fra billetindtægterne går til projektet.

Arrangør: March mod Ensomhed, Maddivisionen, Holstebro Kommune, Kultur og Frivillighuset og Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

 

Menu: Jordskokkesuppe med brød + æblekage til dessert. Der vil ligeledes være mulighed for en vegansk udgave