Landsbymødet 180˚ Version 3.0

date

09. October 2021

time

12:00/21:30

location

Akela Hytten
Ringkøbingvej 32
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

250 kr

Under overskriften ” At gå nye veje” inviterer Landsby Laboratoriet til deres version 3.0 af Landsbymødet 180˚ i Idom.

Et møde mellem engagerede landsbyboere, som alle har en interesse i at udveksle eller blot modtage gode ideer til at skabe fællesskab i en landsby, en haveforening, en bydel eller en hel kommune.

Dagen starter kl. 12.00 i skoven ved Akela hytten med velkomst, introduktion og en let frokost.
Derefter ledes deltagerne rundt til 5 forskellige steder i Idom: på heden, ved åen, i kirken, på marken og i skoven, for til sidst at ende ved Akela hytten igen, hvor der vil være middag kl 19.00 og afslutning kl 21.30.
Undervejs vil alle deltagere blive trakteret med frokost, kaffe, kage, musikalske indslag og taler fra en prisvindende belgisk filmskaber, en præst fra folkekirken, en naturterapeut, en social tegnestue med flere. Til sidst serverer vi en middag lavet over bål af kokken Rehné Bank Jensen.
Inden middagen opsummerer vi og konkretiserer ideerne fra dagens talere.
Således at alle deltagere kan tage hjem med en kurv fuld af praktiske og konkrete ideer til, hvordan man kan skabe nye tiltag og fælleskaber i en landsby, en haveforening eller et boligområde.

Vi håber at i vil have lyst til at deltage og inspirere os med jeres idéer, spørgsmål og tanker om hvordan vi får en landsby til at hænge sammen.

 

 

 

Pris alt inklusiv: 250 kr.

Tilmelding senest den 4. oktober til Kai Bredholt på mail: kai@odinteatret.dk eller tlf: 24466327


(Titlen 1800 henviser til at sætte tingene på hovedet og anskue det på en ny måde. At se det genkendelige som noget uvant, at vende sig om og høste af de erfaringer, vi og generationer har gjort. At vende blikket udad og se hele horisonten rundt efter nye ideer og eksempler. )