Unicorn invasion

date

03. October 2021

time

19:30

location

Holstebro Kultur & Frivillighuset
Nygade 22
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Vi har et hav af fantastiske fællesskaber i Holstebro Kommune, og i dagene i og omkring uge 39 binder vi dem sammen i vores nye Fællesskabsstafet.

Stafetten starter på Mulighedernes Plads i Holstebro fredag d. 24. september og slutter på Slagteriet i Holstebro d. 4. oktober med Fællesskaber tæt på dig. Undervejs gør den holdt i både byer og landområder. Lokale borgerforeninger, interesseorganisationer, idrætsforeninger m.fl. transporterer stafetten fra sted til sted. Det gør de både til lands, til vands og måske i luften. 

Når stafetten starter, gør holdt og til slut bæres i mål, markeres opholdene med en række forskellige begivenheder – store og små – hvor nye deltagere inviteres ind i fællesskabet. 

Efter sin lange tur rundt i kommunen ankommer stafetten i Kultur & Frivillighuset søndag d. 3. oktober kl 19:30, hvor en række amerikanerbiler fra Van Nuys kommer kørende med den. Her traktere vi med mad og drikke og vil høre om I fra Ikarus/Odinteateret vil bidrage med noget dans/musik/sang.