Æ Bindstouw anno 2021

date

30. November 2021

time

19:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

60,-

kr.

***AFLYST

Historieoplæsning til håndarbejde

 

Medvirkende: Tage Larsen

 

Ca. 1 times oplæsning af danske historier, noveller og fortællinger - fra engang og fra nu.

Ord bliver liv, og ord bliver billeder, mens man fokuserer på ikke at tabe tråden eller ikke at lade maskerne rende.

Medbring gerne håndarbejde eller sid andægtigt med en (lydsvag) slikpose eller lignende. Eller tril tommelfingre. Man må også gerne klø sig i nakken, bide negle eller diskret krumme tæer.

Hvis man ikke forstår en pind af det hele, kan man bare lade, som om man gør og eventuelt sidde og nikke klogt og henført, mens jeg ”spinder en ende” eller to (dvs. læser historier og undertiden måske forsøger mig med et klogt ord eller en vittighed og lignende).

Med hensyn til håndarbejde tænker jeg umiddelbart på hækle- eller strikketøj og lignende, som man kan bære med sig, når man kommer, og når man går. Man kan også snitte en pind eller modellere og tegne. Medbring så eventuelt et lille klapbord, et staffeli eller en arbejdsbænk.

PS: Elektrisk skruemaskine, rundsav, overfræser og lignende frabedes.


Tage kommer gerne ud for at læse historier i andre sammenhænge, med eller uden håndarbejde.

Kontakt: odin@odinteatret.dk eller tage@odinteatret.dk, så strikker vi noget sammen...

 

BILLETTER 60 kr.

Billetter kan købes online via link ovenfor eller  bestilles på tlf. 9742 4777 på hverdage mellem 9-15 eller via email: odin@odinteatret.dk

OBS!
Venligst medbring egen ansigtsmaske, som du bedes have på, når du bevæger dig rundt på teatret, for at at beskytte dig selv og andre omkring dig.
Du er naturligvis velkommen til at tage masken af, når du har sat dig til rette i salen. Der vil være behørig afstand til andre publikummer.

EXTRA!

Man kan deltage i en konkurrence!!! Ryst op med en fortælling på skrift, som Tage eventuelt kan fremføre engang i fremtiden. En udenlandsk historie, der er oversat til dansk, kan også overvejes.

Medbring gerne egen kaffe eller te og lignende, kage med videre, + din yndlingskop, for at forsøde den overvældende oplevelse.

 

.