Enhjørning Invasion

date

15. June 2021

time

11:20

location

Ærøskøbing havn
5970 Ærøskøbing, Danimarca
Denmark

see map

Ticket

Enhjørning Invasion er en forestilling i bevægelse gennem byen til opførelsesstedet og den involverer forskellige elementer fra teater, dans, klovneri, cirkus og live musik. Koreografierne og sangene er stærkt inspireret fra latinamerikansk, balkansk og afrikansk musik. Skuespillerne bruger masker formet som enhjørningehoveder, slagtøjsinstrumenter, tamburiner, trutrucaer, djember og stole. 

Enhjørning Invasion er parade med live musik under hele den planlagte rute. Skuespillerne bevæger sig rundt og interagerer med tilskuere og opsætter små musiknumre på forskellige stationer (pladser, gadehjørner …) indtil de når deres afsluttende destination, hvor den anden del af forestillingen vil foregå.

Fra Ærøskøbing havn til gågade og tilbage til havn