Familiekoncerten: Aladdin

date

09. June 2021

time

18:30

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kom med når vi inviterer til en fortryllende aften i musikkens og dansens tegn på Odin Teatret. Sammen med Balletskolen i Holstebro og skuespiller Sofie Ancher Vea opfører vi Carl Nielsens Aladdin Suite. Ensemble MidtVest leverer den farverige musik skabt til Oehlenschlägers skuespil Aladdin, mens dansere og skuespiller udfolder det orientalske univers på magisk vis.

I samarbejde med Balletskolen Holstebro, Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret og skuespiller Sofie Ancher Vea.

Vigtigt: Adgang til koncerten kræver, at du enten er færdigvaccineret og kan fremvise gyldigt coronapas eller er testet negativ indenfor 72 timer med enten PCR- eller lyntest (antigen-test) og kan fremvise testsvaret. Du finder dit testsvar på sundhed.dk eller i appen "MinSundhed".

På Odin Teatret skal du bære mundbind under hele koncerten.

 

Billetter kan købes her