Ocean of Our Motion *AFLYST

date

02. June 2021

time

19:00 - 19.45

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

AFLYST

Et kig i det brølende menneskehav af tavs bevægelse

Forestil dig følelsen af at lade sig rive med strømmen af kroppe, der udspringer fra en fælles kilde. At lade sin krop blive opslugt af et brølende menneskehav og blive ét med de bølgende bevægelser frem, frem, frem.

Danseforestillingen Ocean of Our Motion, med det unge DeLeónCompany fra København, undersøger følelsen af at være i en gruppe, risikoen for at fortabelsen bliver til kaos, og hvornår den bliver opfattet som stilhed af ens eget jeg. Gennem massive bevægelser vises billeder på, hvordan det er at forsvinde ind i mængden, ind i kaos og efterligne andre uden at miste sig selv. Gennem et hav af menneskelige bevægelser opstår passagespil via forskellige grupper og det individuelle jeg.

Forestillingen opbygges roligt og insisterende som en tordensky, der samler sig og giver publikum tid til at forsvinde ind i det larmende hav, massen og den tryghed, der kan opleves i en gruppe og være rar at flyde væk i.

DeLeónCompany har med Ocean of Our Motion skabt et univers, hvor publikum bliver aktiveret reflektorisk i et tidsaspekt, der varer længere tid end selve forestillingen.

DeLeónCompany debuterede med Ocean of Our Motion i januar 2019. Forestillingen er vovet i sin tro på kroppens fysiske udtryk, og DeLeónCompany er lige nu det spritnye, nyskabende kompagni af international karakter, der på den danske scenekunstscene præsenterer fysisk, sveddryppende og subtil moderne dans med følelserne uden på tøjet.


Forestillingen blev nomineret
til en Reumert for Årets Danseforestilling 2019.

 

Ocean of Our Motion er et poetisk danseværk, en helstøbt sammensmeltning mellem fysisk samtidsdans, lyd- og lysbillede. Forestillingen vover at tro på kroppens evne til at være historiefortæller uden at læne sig op ad rekvisitter, teknologi, stor scenografi eller lignende. Netop dét er det modige ved Ocean of Our Motion. I en tid hvor virtuelle realiteter fylder mere end den fysiske krop og relationer, skaber forestillingen rum for at opleve de naturlige op- og nedsving, der findes i menneskelige relationer, når vi mødes i grupper eller har brug for at være alene. Koreografien undersøger med stor og fysisk bevægelse, hvor både smukke, subtile og dramatiske møderne kan være, når vi faktisk vælger at tilgå verden sammen med andre.

 

 

GÆSTESPIL

BILLETTER 120 kr. 

60 kr. for studerende, pensionister samt grupper på 10+

 

OBS!
Venligst medbring egen ansigtsmaske, som du bedes have på under dit ophold på vores teater, for at at beskytte dig selv og andre omkring dig.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan åbne dørene for publikummer, der kommer for sent.

Varighed: 45 min.


Pressecitater & Anmeldelser

dansonline.dk

Medvirkende

Danser Stina Strange Thue

Danser Nikoline Due

Danser Jens Schyth Brøndum

Danser Ruth Rebekka Hansen


Kunstnerisk Hold

Koreograf Jens Schyth Brøndum

Kreativ producent Stina Strange Thue

Komponist Donald Beteille
Lysdesigner Peter Bodholdt Løkke

Kostumedesigner Ina Overgaard

Læs mere her: deleoncomp.com

FB: DeLeonComp
Instagram: deleon.company