ApeCar Theatre Stage – Vintage Amore

date

04. August 2021

time

14:30

location

Plejecenter Bakkebo
Grønningen 19
7830 Vinderup, Denmark

see map

Ticket

ApeCar er et lille trehjulet motorkøretøj med italiensk oprindelse, konverteret til et mobilt teater af Váli Theatre Lab. og præsenterer forskellige teaterinterventioner og forestillinger fra ladet af den lille bil.

VINTAGE AMORE er en kort interaktiv forestilling på 15 minutter med sjove øjeblikke, sange og dans for alle aldre. Omdrejningspunktet er de to italienere som kommer med deres lille bil direkte fra 50'erne. De går rundt og søger efter det perfekte sted, hvor de kan sætte deres lille hus på hjul. Gennem VINTAGE AMORE vil de dele tilskuere øjeblikke i deres privatliv med tilskuerne og forsøge at få dem til at interagere med deres daglige rutine for et ”normalt” par.

Forestilling for familier, voksne og plejehjem.


Sommerens program  |   In English below:

ApeCar Theatre Stage - Vintage Amore

Et projekt af
Váli Theatre Lab / Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret

Støttet af
100 dage med kultur og idræt - Kulturministeriet- Slots og Kulturstyrelsen
Holstebro Kommune
TMP

Instrueret og udført af
Alice Occhiali
Valerio Peroni

SOMMERENS PROGRAM

 

DE MAGISKE REJSENDE

En kort interaktiv forestilling på 15 minutter kan udføres i skolens eller børnehavens have/gårdsplads og biblioteker gårdsplads/parkeringsplads.

Skuespillerne fra Váli Theatre Lab som fortidens gøglere ankommer om bord på køretøjet fortolker groteske og sjove karakterer. Uden at begrænse sig selv til at bruge den lille scene som køretøjets lad skaber, bruger de også vejene som et scenisk rum, hvor de kan fremføre musik, sange, danse og fortællinger til publikummet af børn fra 3 til 12 år.

 

VINTAGE AMORE

En kort interaktiv forestilling på 15 minutter med sjove øjeblikke, sange og dans for alle aldre. Omdrejningspunktet er de to italienere som kommer med deres lille bil direkte fra 50'erne. De går rundt og søger efter det perfekte sted, hvor de kan sætte deres lille hus på hjul. Gennem VINTAGE AMORE vil de dele tilskuere øjeblikke i deres privatliv med tilskuerne og forsøge at få dem til at interagere med deres daglige rutine for et ”normalt” par.

Forestilling for familier, voksne og plejehjem.

 

 

APECAR THEATRE STAGE – DE MAGISKE REJSENDE

ApeCar is small three-wheeled motor vehicle with Italian origins, converted by Váli Theatre Lab. into a mobile theatre that goes around public spaces, city centres and countrysides presenting different kinds of theatrical interventions/performances.

 

THE MAGICAL TRAVELLERS is a short interactive performance of 15 minutes that can be performed in the schools’ or kindergartens’ yards, and libraries’ courtyards/ parking lots.

The actors of Váli Theatre Lab as mountebanks of the past will arrive on board the vehicle interpreting grotesque and funny characters, using both the small stage created on the vehicle and the road as a scenic space. They will present songs, dances and tales to the audience of children from 3 to 12 years.

 

A project by
Váli Theatre Lab / Nordisk Teaterlaboratorium

Supported by
Kulturministeriet - 100 dage med kultur og idræt - Kulturministeriet- Slots og Kulturstyrelsen
TMP
Holstebro Kommune

Directed and performed by
Alice Occhiali
Valerio Peroni