Høstbal og halmkranse

date

23. September 2021

time

14:00

location

Lemvig Dagcenter
Nygade 35
7620 Lemvig
Denmark

see map

Ticket

Landsbylaboratoriets Event Værksted rejser til Lemvig for at arrangere Høstbal med folkedans, flamenco og fællessang. Lemvigegnens Folkedansere og lokale spillemænd opfører høstens traditionelle danse til levende musik. Skuespiller og musiker Kai Bredholt og danser Erika Sanchez optræder med sange og salmer i flamencokjole, og introducerer side-stoledans for dagcentrets brugere. Udefriskolens SFO i Lemvig deltager med halmkranse og sang, som de har forberedt til ballet. 

Arrangementet er en del af projektet "LEV NU", som går ud på at opbygge et Eventværksted på tværs af generationer, der samler lokale aktiviteter og fællesskaber i Struer-, Lemvig- og Holstebro Kommune.

LEV NU

Et projekt af Landsbylaboratoriets Event Værksted / Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Støttet af Holstebro Kommune og Kulturaftalen i Midt- og Vestjylland 2021-2024

Projektleder Iben Sophie Bredholt