Fortællinger om de gamle julevæsner

date

28. November 2022

time

16:00 / 17:30

location

Struer Aktivitetscenter
Skolegade 5A
7600 Struer
Denmark

see map

Ticket

gratis

Når juletiden nærmer sig rejser Landsbylaboratoriets Event Værksted til Struer for at arrangere fortællearrangement om de gamle europæiske julevæsner. Venø Efterskoles Forfatterlinje læser op fra magiske fortællinger, som de skriver til anledningen.

Værksteder fra Aktivitetscenteret forbereder masker, som bliver udstillet til arrangementet. Landsbylaboratoriets Event Værksted står for at lave julemagi og musikalske indslag. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

 

Arrangementet er en del af projektet "LEV NU", som går ud på at opbygge et Eventværksted på tværs af generationer, der samler lokale aktiviteter og fællesskaber i Struer-, Lemvig- og Holstebro Kommune.

LEV NU: Et projekt af Landsbylaboratoriets Event Værksted / Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Støttet af: Holstebro Kommune og Kulturaftalen i Midt- og Vestjylland 2021-2024