Børn- og Unge Teaterlaboratoriet

date

08. February 2022

time

16:00/17:15

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Teater handler ikke kun om ”at blive set på scenen”. Det handler især om samarbejde, om at give plads til hinanden, om at formidle følelser og fantasi gennem kreativitet og nærvær. Og så er det en enestående mulighed for børnene til at blive inspireret af dygtige internationale kunstnere inden for rammer, hvor ”intet er forkert”.

Børnene instrueres af skuespillerne og teaterpædagogerne Alice Occhiali, Valerio Peroni, skuespillere i Váli Theater Lab - en teatergruppe, som er en del af Nordisk Teaterlaboratorium. I løbet af året inviteres også gæstelærere til at udforske forskellige måder at udtrykke og kunstformer på. Der afholdes også weekend-workshops med skuespillerne fra Váli Theatre Lab med fokus på specifikke temaer og tilgange. Derudover vil gæstelærere med en række kunstneriske baggrunde, traditioner og kulturer blive inviteret til at være vært for nogle af workshops'ne. 

Børne- og ungeteaterlaboratoriet tilbyder faste undervisningsforløb på Odin Teatret for børn hver tirsdag eftermiddag. Der afholdes også løbende workshops for både små og store børn. Børnene fordyber sig i forskellige fokusforløb, hvor de undersøger, leger, griner, udforsker og afprøver eksisterende så vel som helt nye teknikker, kunstgreb og udtryksformer. Der vil også indgå øvelser med improvisation, og der er plads til at inddrage børnenes egne ideer. Ved slutningen af hvert forløb holder vi små visninger. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Hver tirsdag (fra d. 08.02 til d. 07.06)
Hold fra 8 til 12 år kl. 16.00-17:15

Øvested: Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret
Særkærparken 144 – 7500 Holstebro

Info, pris og tilmelding: vali@odinteatret.dk
+45 24 34 57 30