Kropslig karakterudvikling

date

06. February 2022

time

10:00/14:00

location

Vendsyssel Teater
Banegårdspladsen 4
9800 Hjørring, Denmark

see map

Ticket

I denne workshop vil man blive præsenteret for måder, hvorpå man kan skabe en karakter fra et kropsligt/fysisk udgangspunkt. Modsat skuespillerens ofte psykologiske arbejde, vil vi i denne workshop udforske hvordan en karakter kan udspringe fra en fysisk holdning, for den vej igennem at informere skuespilleren om karakterens sindstilstand. Vi kommer til at arbejde med skuespillerens fantasi og billeder, og hvordan disse kan manifestere sig i kroppen. Dette er en virkningsfuld og ikke mindst legende tilgang til karakterudvikling, hvor den indre verden bliver fyldt med idéer og rum som man kan gå på opdagelse i.

 Sigrid Norheim Ørntoft er skuespiller i Ikarus Stage Arts