Teatermøde workshop

date

16. March 2022

time

17:00/20:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

TEATERMØDE WORKSHOP for pædagoger, dagplejere og konsulenter

Afholdt af Skuespiller og instruktør Mia Theil Have, pædagogisk konsulent Cecilie Falkesgaard Mehl og Valí Theatre Lab


Workshoppen bringer pædagogiske personaler i dagtilbud sammen til en netværksaften i teatermødets tegn. Håbet for Teatermøde workshoppen er, at den kan danne grundlag for erfaringsudveksling og faglige snakke med afsæt i den måde der arbejdes på i teatermøderne. Vi vil gøre vores til, at deltagerne går hjem fra workshoppen med stimulerede sanser og forhåbentlig en masse inspiration til, hvordan elementer fra teatrets verden bringes ind i dagligdagen i dagtilbud.

LÆS MERE OM TEATERMØDER