Det er sjældent at finde ro i en andens krop

date

12. March 2022

time

13:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

0,00 kr.

Format: IN PROCESS
Genre: Installatorisk performance

Residency finder sted på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret, 07.03.-13.01.2022

Work-in-process sharing: 12.03.2022 kl 14:00-16:00

 

DET ER SJÆLDENT AT FINDE RO I EN ANDENS KROP er en kunstnerisk undersøgelse, af den syge krop, og dens politiske ståsted. Efter blot en uges arbejde IN PROCESS inviteres I til en arbejdsvisning af denne installatoriske performance der er i proces. Arbejdsvisningen efterfølges af en modereret feedback samtale, hvor du har mulighed for at bidrage til og dykke længere ned i arbejdet sammen med kunstnerne.

DET ER SJÆLDENT AT FINDE RO I EN ANDENS KROP
Under residenciet vil kunstnergruppen Leth/Tougaard/Egeberg arbejde med en metodiske tilgang til det at blande stemme- og koreografisk arbejde, i sammenhæng med deres tematiske undersøgelse, af den syge krop, og dens politiske ståsted.

LETH/TOUGAARD/EGEBERG
Leth/Tougaard/Egeberg er et nørdet og omsorgsfuldt samarbejde mellem tre scenekunstnere, der agerer grundsten i det større projekt “Det er sjældent at finde ro i en andens krop”. I 2023 vil projektet blive til en installatorisk performance på Fossekleiva Kultursenter i Norge, hvor blandt andet scenograf Mari LB Kamsvaag vil blive en del af det kunstneriske hold.

Læs mere om den kunstneriske undersøgelse på: www.hautscene.dk/det-er-sjaeldent

 

Foto: Mari LB Kamsvaag