Invasion, a parade of unicorns

date

19. May 2022

time

18:30

location

Holstebro by & Kommune

see map

Ticket

Ikarus Stage Arts vil være del af Smag på Holstebro d. 19 maj, en aften organiseret af Lions Karoline i Holstebro til støtte for børn. Deltagerne vil gå på tur mellem flere af Holstebros butikker og Restauranter og smage det hvad Holstebro har at tilbyde. Vi vil lave en parade gennem Holstebro midtby og spille musik under aftnens afslutning. Vi ses der! 

 

Ikarus Stage Arts præsenterer Invasion; en festlig parade, som består af en flok glade energifyldte enhjørninger. Med musik, sang og dans, inspireret af afrikansk, Balkan og latinamerikansk musik, bevæger de sig gennem byerne og puster nyt liv i gaderne - besøger skoler og tilføjer noget ekstra til elevernes hverdag - dukker op i shopping centre og overrasker folk på deres indkøb etc.

Musikken bliver spillet under hele den planlagte rute, med tilhørende stops på forskellige stationer (pladser, gadehjørner mm...). Der bliver spillet på alt fra harmonika og trækbasun, til afrikansk djembe og kinesisk suona, og dansene er inspireret af de livsglade afrikanske og brasilianske bevægelser. Man kan forvente at møde en flok sjove festlige enhjørninger, som interagerer med publikum, og smelter både børne- og voksenhjerter på deres vej.

Performere:

Rodrigo Contreras
Pablo Lara
Sigrid Norheim Ørntoft
Simon Samuelsson
Francesca Tesoniero
Matias Dreva
João de Silva
Gabriela Arancibia Villagra
Hui Tsyr Yang
Michelle Marie Rodríguez
Zunzana Ďuríková