Corvus Corax 20XX

date

26. August 2022

time

09:30/10:30

location

Kulturmødet Mors
Holgersgade 1,
7900 Nykøbing Mors
Denmark

see map

Ticket

TRANSATLANTISK SAMARBEJDE I ØJENHØJDE MELLEM GRØNLAND OG DANMARK - CORVUS CORAX 20XX

En kunstnerisk samtale om kulturelle byttehandler, identitet og ligeværdighed i mødet mellem kunstnere fra Grønland og Danmark. Samtalen er samtidig en dialog og præsentation af det transatlantisk samarbejde mellem Grønlands Nationalteater og Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret. Corvus Corax 20XX er et 4-årigt partnerskab mellem to teatre på tværs af Atlanten. Hvilke refleksioner, dilemmaer og output kommer der i et sådant samarbejde på tværs, og hvad skal man være opmærksom på?

 

Arrangør: Dramaturgi - Aarhus Universitet, Grønlands Nationalteater, Kulturmødet Mors, Nordisk Teaterlaboratorium
Moderator: Katja Holm
Panel: Erik Exe Christoffersen, lektor, dramaturgi Aarhus Universitet / Hans-Henrik Poulsen, skuespiller Grønlands Nationalteater / Pablo Lara, skuespiller Ikarus Stage Arts - Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret / Per Kap Bech Jensen, teaterleder Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret / Susanne Andreasen, teaterchef Grønlands Nationalteater

 

Tid: Fredag 26.08. Kl. 09.30 - 10.30

Sted: Værkstedet, KulturPladsen