Legetid - Workshop og parade med Ikarus Stage Arts

date

27. August 2022

time

16:00/17:00

location

Kulturmødet Mors
Holgersgade 1,
7900 Nykøbing Mors
Denmark

see map

Ticket

gratis

Børnenes Kulturmøde holder festival for hele familien lørdag under Kulturmødet. Her inviterer vi til både koncerter og workshops, og så er der mulighed for både at være kreative med jeres hænder og hjerner. 

Kl. 16.00-17.00 - Ikarus Parade

Syng og dans med den internationale teatergruppe Ikarus Stage Arts.
Som afslutning på Børnenes Kulturmøde inviteres både store og små børn til at blive en del af Ikarus Stage Arts’ Enhjørningeparade. De første 30 minutter kommer børnene til at lære simple sjove sange, rytmer og dansetrin, og de næste 30 min kommer de, sammen med Ikarus Stage Arts, til at lave en parade, hvor de synger og danser det, de har lært.

 

Kulturmødet Mors

Tid: Lørdag 27.08. Kl. 10.00 - 17.00

Sted: KulturFjorden - Børnenes Kulturmøde, KulturFjorden - Børnenes Kulturmøde