Børne- og ungeteaterlaboratoriet - Åbent hus

date

20. September 2022

time

16:00/17:15

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

900 kr.

Har dit barn lyst til at være med til at fordybe sig i kreativitet, fantasi og skuespilkunst i samspil med jævnaldrende børn med samme interesse?

Børne- og ungeteaterlaboratoriet tilbyder faste undervisningsforløb på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret for børn hver tirsdag eftermiddag. Børnene fordyber sig i forskellige fokusforløb, hvor de undersøger, leger, griner, udforsker og afprøver eksisterende såvel som helt nye teknikker, kunstgreb og udtryksformer. Der vil også indgå øvelser med improvisation, og der er plads til inddrage børnenes egne ideer. Ved slutningen af hvert forløb afholdes små visninger. 

Teater handler ikke kun om ”at blive set på scenen”. Det handler især om samarbejde, om at give plads til hinanden, om at formidle følelser og fantasi gennem kreativitet og nærvær. Og så er det en enestående mulighed for børnene til at blive inspireret af dygtige internationale kunstnere hvor der er plads til alle.

Børnene instrueres af skuespillerne og teaterpædagogerne Alice Occhiali, Valerio Peroni, skuespillere i Váli Theater Lab - en teatergruppe, som er en del af Nordisk Teaterlaboratorium. I løbet af året inviteres også gæstelærere fra både ind- og udland.

Åbent hus tirsdag d. 20. september kl. 16 – 17.15 for alle teaterinteresserede børn og deres forældre. Herefter lukkes tilmelding for resten af sæsonen.

PRAKTISK INFORMATION

Hvornår: tirsdage kl. 16 – 17.15

Sted: Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret, Særkærparken 144 – 7500 Holstebro

Pris: 900 kr. (september-december)

Alder: fra 8 år

Spørgsmål og tilmeldingvali@odinteatret.dk // +45 24 34 57 30