Cirkus workshop - med KompaniTO og Fonomonik art

period

06. - 09. Sep 2022

time

location

Idom-Råsted Skole
Idomlundvej 27
7500 Holstebro, Denmark

see map

Ticket

Cirkus- og dansekompagnierne KompaniTO og Fonomonik art rejser til Idom-Råsted Skole for at lave cirkus workshop med 2. klasse. I løbet af ugen bliver eleverne introduceret for forskellige akrobatiske øvelser og bevægelser, som efterfølgende bliver sammensat til en kort optræden med musik til. Elevernes optræden skal senere opføres som et indslag til kompagniernes forestilling Under huden, som de rejser rundt og optræder med på plejehjem og skoler i Holstebro den efterfølgende uge.

Under huden er en akrobatisk forestilling af Tamar Ohana Goksøyr, Mari Dahl Stoknes og Linn Holm fra cirkus- og dansekompagnierne KompaniTO og Fonomonik art. Tre akrobater leger med at udfordre kroppens mulige forvandlinger. Tanker om fremtid og forhold til egen krop og kroppens begrænsninger udspiller sig på et scenegulv bestående af puslespilsbrikker, som flyttes konstant i et spillerum i evig forandring. Er netop denne forandring måske det eneste konstante i livet? Efter forestillingen laver gruppen workshops for de inviterede børn og ældre med et ønske om at skabe bevidsthed om egen krop og sind, udforske muligheder og udfordre egne grænser.

Forestillingen opføres på plejehjem, aktivitetscentre og på Slagteriet i Holstebro i samarbejde med projektet “LEV NU”, som går ud på at opbygge et Eventværksted på tværs af generationer, der samler lokale aktiviteter og fællesskaber i Struer-, Lemvig- og Holstebro Kommune.

Med: Tamar Ohana Goksøyr, Mari Dahl Stoknes and Linn Holm

Musik: Alexander Eldefors - Scenografi: Troels Rosenkrantz Fuglsang

Af: KompaniTO og Fonomonik art


Workshoppen er arrangeret i samarbejde med projektet LEV NU: Et projekt
af Landsbylaboratoriets Event Værksted / Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

 

Støttet af: Holstebro Kommune og Kulturaftalen i Midt- og Vestjylland 2021-2024

Foto: Troels R. Fuglsang