Metamorfose

date

01. September 2022

time

19:45

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

0,-

kr.

En teaterkoncert af Ikarus Stage Arts, og gæsteperformere fra hele verden

 

Metamorfose tager publikum med på en musikalsk rejse gennem Østeuropa. Med Rodrigo Contreras ved det unikke strengeinstrument kaldet cimbalom og Zuzana Durikova som hovedvokalist, akkompagnerer resten af Ikarus Stage Arts’ ensemble med alt fra blæsere til percussion, når de tilsammen skaber en forrygende stemning med deres balkanmusik. Denne teaterkoncert er fyldt med glæden, intensiteten og nogle gange melankolien i de østeuropæiske lande. Alt sammen blandet med nogle komiske elementer, som vil være med til at føre koncerten fremad.

I anledning af Ildfluefest har Ikarus Stage Arts inviteret 4 kvinder, fra forskellige dele af verden, til Holstebro for at vise deres dans. De kommer fra både Chile, Indien og Sri Lanka, og de har den indiske dans til fælles. Dertil har Ikarus også inviteret skuespillere fra Grønlands Nationalteater med. Kort før Ildfluefest, møder de Ikarus og hinanden. Her vil de blande deres kunstneriske- og forskellige kulturelle udtryk, og derved tilføje noget nyt til den allerede eksisterende teaterkoncert Metamorfose.

Ikarus Stage Arts er et internationalt ensemble, med base i Nordisk Teaterlaboratorium, Holstebro, og er dem som har skabt - og arrangerer Ildfluefest.

Instruktør: Carolina Pizarro

Musikalsk leder: Rodrigo Contreras

Ikarus’ performere: Pablo Lara, Sigrid Norheim Ørntoft, Simon Samuelsson, Francesca Tesoniero, Matias Dreva, João Silva, Gabriela Arancibia Villagra, Hui Tsyr Yang, Michelle Marie Rodríguez, Rodrigo Contreras, Zuzana Ďuríková

Gæsteperformere, indisk dans: Paulina Marín (Chile), Tiaheswery Thiaharaja (Sri Lanka), Priyakshi Agarwal (Indien), Paula Meru (Chile).
Gæsteperformere, Grønlands Nationalteater: Kuka Fleischer, Connie Kristoffersen, Hans Henrik Suersaq


Læs mere om hver enkelt performer 

 

Scene: Sort sal

Tidspunkt: 19.45 - 20.45

Alder: for alle