Off with her head

date

01. September 2022

time

19:15-19:35

location

Black Circle Scene
Særkærparken 142 v/Beredskabsgårdens P-plads
7500 Holstebro

see map

Ticket

0,-

kr.

En bundet kvinde i en skov, der venter på forvandling. Men til hvilken pris?

Grønne kløfter i de engelske bjergtoppe, Berlins lune moseområder og en dyster dansk hede: et karnevalsspil af ofringer og halshugninger.

 

Michelle Madsen er en argentinsk/dansk multidisciplinær kunstner og performer med en baggrund i poesi og journalistik. Hun er medinstruktør i det kritikerroste britiske/berlinske teaterkompagni Bait (Kill The Princess, The Office Party, Cronivision), og hendes skriverier er blevet udgivet bredt i Storbritannien (Burning Eye, The Independent, Bella Caledonia) og internationalt (La Ninfa Eco). Michelles arbejde udforsker “queering narrative”, leg og rum. Hun underviser i kropslig skrivning, historiefortælling og klovn på kandidatuddannelsen på Arthaus Berlin (tidligere Lispa), og har arbejdet med anerkendte kunstnere, herunder Kae Tempest, Salena Godden og Caroline Horton.

OBS: For at se denne forestilling, kom allerede kl.19 og se VUL(°) STOP, da forestillingerne spiller lige efter hinanden.

 

Skaber og skuespiller: Michelle Madsen (Argentina/DK)
Scene: Black Circle
Tidspunkt: 19.15-19.35
Alder: 12+ Sprog: Engelsk