Vul (°) Stop

date

01. September 2022

time

19:00-19:15

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

0,-

kr.

Contemporary bouffon (work in progress), med og af Theresa Pflügler

 

Dette mørke komiske stykke udforsker det undertrykte begærs urolige territorium. På den syngende, dansende legeplads af kvindelig nydelse vil grænserne for, hvad du virkelig vil, og hvad du lader dig gøre, blive testet. En søgen efter ægte glæde og fuldstændig forløsning.

Karakteren i stykket er en såkaldt bouffon, som er kendt for at være en drillende humoristisk figur. Det er en slags “mørkets væsen”, der, maskeret fra top til tå, altid fremstår som noget andet end det den er, og åbner op for emner der gerne vil ud i lyset.

Theresa Pflügler er en østrigsk performer, instruktør og pædagog. Hun har netop modtaget et arbejdslegat inden for nycirkus fra det østrigske kulturministerium til at udvikle sin bouffon og det tema og miljø, denne specifikke bouffon lever i. Denne korte forestillingen er starten på dét som bliver en længere produktion med præmiere i 2023. Theresa er også medstifter og instruktør i kompagniet Rhizomatic Circus (ID-entity; amorph). Hendes seneste instruktørarbejde er stykket Wir Sind Aber Da! om klimaretfærdighed med Teater TamTam.

OBS straks efter denne forestilling, begynder OFF WITH HER HEAD. Så bliv endelig siddende og nyd begge forestillinger.

 

Scene: Black Circle
Tidspunkt: 19.00-19.15
Alder: 16+
Sprog: Engelsk


Skaber og skuespiller: Theresa Pflügler (Østrig)
Dramaturg: Michelle Madsen
Photographer: Veronika Vitocek