Handling:
Ensformigheden har overtaget byen, og midt i al ligegyldigheden står manden Ild, en ensom musiker, der forgæves har forsøgt at betage byens beboere. Pludselig afbrydes han af en flok enhjørninger, som er fast besluttet på at puste liv i menneskeheden!

Ild omringes af musik, dans og sang, og prøver at flygte, men den mystiske skovånd bliver tilkaldt, og ved sin ankomst tilbyder den ham et blåt æble. At være, eller ikke at være en enhjørning? Måske er en forvandling ved at begynde..

Om forestillingen:      

Det blå æble er en teaterforestilling af Ikarus Stage Arts, der indeholder, sang, dans, klovneri, cirkus og massere af musik. Koreografierne er inspireret af afrikansk og brasiliansk dans, som bliver akkompagneret af eksotiske kornumre og festlige slagtøjssekvenser. Der bliver spillet på bl.a. trutrukaer, tamburiner, djember og percussion på stole, og sangene er alle stærkt inspireret af latinamerikansk, afrikansk og balkanmusik.

Publikum kan glæde sig til en festlig og energifyldt forestilling, med plads til latter og interaktion. Forestillingen er for hele familien, og kan spilles både indenfor og udenfor.

Spillelængde: 45 minutter

Alder: For hele familien - fra 4 år

Sprog: dansk, engelsk, spansk 

Instruktør: Carolina Pizarro

Instruktørassistent og producer: Luis Alonso 

Musikalsk leder: Rodrigo Contreras 


Performere: 

Pablo Lara 

Sigrid Norheim Ørntoft 

Simon Samuelsson 

Francesca Tesoniero 

Matias Dreva 

João de Silva 

Gabriela Arancibia Villagra 

Hui Tsyr Yang 

Michelle Marie Rodríguez 

Rodrigo Contreras 

Zunzana Ďuríková