Here-Land

period

02. - 03. nov 2017

time

Thursday 17.00 hrs
Friday 19.00 hrs

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

120 kr. (Students/Pensioners 60 kr.)

Here-land er en forestilling om at huske og at glemme. Om forsøget på at løse livets indre puslespil: det personlige tilstedeværelses-puslespil.

Det er en rejse med kunstnere, der lægger og bryder puslespillet fra hinanden, brikker med historier, billeder og ikke mindst minder. En rejse om at være tilstede og ikke kunne finde vej i livet.

Kunstnerens intention om at være og den reelle tilstedeværelse - lige nu og her - beskriver den konstante søgen efter vejen hjem og vejen til kunstnerisk oplysning.

Gennem Shlomi Center for Alternativ Teaters arv og kunstneriske sprog inviteres publikum til at deltage i rejsen for at man sammen kan finde egne stykker til at skabe et nyt puslespil.

Shlomi Center for Alternativt Teater blev oprettet i 2000 af Ministeriet for Uddannelse, Sport og Kultur i Israel. David Maayan, en fremtrædende moderne skaber, blev valgt som kunstnerisk instruktør af teatret. Siden da har Maayan sammen med en kernegruppe af fine kunstnere udviklet et unikt teatralsk sprog, og har skabt flere forestillinger med succes, der er vist i Israel og i udlandet.

I dag er omkring 20 kunstnere aktivt involveret i centret, som ligger i et tidligere lager i det gamle industriområde Shlomi i det nordlige Israel tæt på grænsen til Libanon.

Shlomi Center for Alternativt Teater er dedikeret til at skabe og opmuntre original, innovativ teater kunst.
 
Derudover fremmer centret en dialog mellem kunstnere og lokalsamfundet på områder som uddannelse, kunst og kultur. Udover at lave teaterforestillinger har Shlomi Center for Alternativt Teater også en Skole for Alternativt Teater og arbejder med samfundsinddragelse.