Oda al progreso

date

12. oktober 2018

time

21:30

location

Carpa-escenario Identidades Festival
Simón Bolívar 255, Antofagasta
Región de Antofagasta, Chile

see map

Ticket

Ode til fremskridtet

Dedikeret til Malika Boussouf og Susan Sontag

Det er karneval i et fremmed land, fjernt og alligevel nær

Aktørerne i dette karneval er udsendinge af et skjult folk, statslige, sjove, groteske, til tider sarkastiske, undertiden bedrøvede. Vi huser dem i vores gader og på vores pladser, i teatre og de institutioner, der gør os civiliserede.

Dette karneval foregiver ikke at tro på civilisationen. Det får os til at grine. Men det er en latter, der begrænser med tårer og fremkalder tårer, når man mindst venter det. Karnevallet viser os menneskelige og dyriske masker, marionetter og kranier, skeletter og kludedukker. Det begynder som en parade og skifter mellem scener med musik og dans, figurer, der som skuespillere i tidligere tider, træder ind i en landsby. De udstiller en tam bjørn, Harlekin, dronningen af ​​Saba, en mande-kvinde og Vor Frue Døden, der stjæler børn, som når børn fanger sommerfugle og henrykte piner dem. Der er også en gammel munk, ensom, hovmodige, trist som en inkvisitor og vulgær som en korrupt helgen.

"Det er ikke mennesker!", tænker jægeren der støder ind i dette karneval under en af sine safarier.

For at komponere denne Ode har Odin Teatret forandret nogle dyrebare scener fra sit tidligere repertoire. Med andre ord: skuespillerne har elsket og respekteret det indtil blasfemi. Karneval.

Skuespillere:
Luis Alonso, Kai Bredholt, Roberta Carreri, Jan Ferslev, Elena Floris, Donald Kitt, Carolina Pizarro, Iben Nagel Rasmussen, Julia Varley

Instruktør: Eugenio Barba
Varighed: 60 min.
Sprog: Musik og sang på forskellige sprog 

Læs mere om forestillingen her

Arrangør & Kontakt

www.identidades festival.cl

Email: identidadesfestival@gmail.com

Alejandra Rojas Pinto
Direktør
Tel: +56 994719422
Email: alrojapi2@gmail.com

Juan Pablo Jacob
Producer
Tel: +56 992007626
Email: cialahuellateatro@gmail.com