Ode til fremskridtet

period

01. - 03. mar 2018

time

Thursday at 17:00
Friday at 18:00 - udsolgt
Saturday at 19:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Det er karneval i et fremmed land, fjernt og alligevel nær.Aktørerne i dette karneval er udsendinge af et skjult folk, statslige, sjove, groteske, til tider sarkastiske, undertiden bedrøvede. Vi huser dem i vores gader og på vores pladser, i teatre og de institutioner, der gør os civiliserede.

Dette karneval foregiver ikke at tro på civilisationen. Det får os til at grine. Men det er en latter, der begrænser med tårer og fremkalder tårer, når man mindst venter det. Karnevallet viser os menneskelige og dyriske masker, marionetter og kranier, skeletter og kludedukker. Det begynder som en parade og skifter mellem scener med musik og dans, figurer, der som skuespillere i tidligere tider, træder ind i en landsby. De udstiller en tam bjørn, Harlekin, dronningen af ​​Saba, en mande-kvinde og Vor Frue Døden, der stjæler børn, som når børn fanger sommerfugle og henrykte piner dem. Der er også en gammel munk, ensom, hovmodige, trist som en inkvisitor og vulgær som en korrupt helgen. "Det er ikke mennesker!" tænker jægeren der støder ind i dette karneval under en af sine safarier. For at komponere denne Ode har Odin Teatret forandret nogle dyrebare scener fra sit tidligere repertoire. Med andre ord: skuespillerne har elsket og respekteret det indtil blasfemi. Karneval.

Skuespillere: Luis AlonsoKai BredholtRoberta CarreriJan Ferslev, Elena Floris, Donald KittTage Larsen, Carolina Pizarro, Iben Nagel RasmussenJulia Varley

Instruktør: Eugenio Barba

BILLETTER

Reservation: 

+45. 9742 4777, Man - Fre mellem 9.00 - 15.00

Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder.

Accepted Cards: VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, Maestro a.o.