Théâtre de la réciprocité, troc et transformances, conference avec Kai Bredholt

date

16. maj 2018

time

11:00 - 13:00

location

La Maison des Sciences de l'Homme Paris Nord
20 Avenue George Sand
93210 Saint-Denis, France

see map

Ticket

Entrée libre

Gensidighedens teater. Byttehandler og transformationer, et foredrag af Kai Bredholt.

Kai Bredholt blev født i 1960 i København, Danmark. Han to lærlingeuddannelsen som bådbygger og spillede sideløbende som folkemusiker, på gaderne og i populære kabaretter.

Hans studier indkluderer omfattende eksponering overfor forskellige genrer af europæisk traditionel og folkemusik, især danske.

Han blev en del af Odin Teatret i 1990, først som musiker/komponist, senere som skuespiller og arrangør/instruktør af byttehandler og transformationer (teatralisering af et bestemt socialt miljø).

Kai Bredholt leder og instruerer teatralske gadeforestillinger over hele verden og har skabt særlige cirkus forestillinger, der præsenterer aktører, kæledyr, bønder med deres dyr, balletdansere på traktorer og meget mere.

Kai Bredholts klovnefigur Van Gakk spiller for børn både alene og i samarbejde med andre klovner i ind-og udland. Han samarbejder også med en lokal Tae Kwondo-klub, folkedansere og en fårehyrde for at skabe teatralske situationer, og med arkitekten Anton Ryslinge for at skabe udendørs teaterrum, for eksempel med is eller halmballer.

Siden 1992 har han været medlem af ISTA (International School of Theatre Anthropology) ensemble.

 

Læs mere om Kai Bredholt her