When the Centaurs Pray: Songs and Poems

date

05. juni 2018

time

19.00

location

Holstebro Kirke
Kirkepladsen 2
7500 Holstebro

see map

Ticket

Når kentaurerne beder: sang og digt
Kentaurerne besøger Holstebro Kirke igen, denne gang akkompagneret af kirkens præster, der læser deres yndlingsdigte, og af sangere fra Danmark, Frankrig og den internationale gruppe Ikarus.

Medvirkende: Niels Arne Christensen, Théâtre du Centaure, Odin Teatret, Voix Polyphoniques (Brigitte Cirla og Éléonore Bovon), Ikarus internationale workshopdeltagere, Riotous Voices (Anna Stigsgaard og Mia Theil Have).

 

FULDT PROGRAM >>

Hver dag kan man komme og overvære Kentaurlandsbyens dagligdag og se forestillingsprøver i manegen, eller i Rådhushallen i tilfælde af regn. Derudover finder der følgende offentlige aktiviteter sted: http://beta.odinteatret.dk/dk/calendar/kentaurlandsbyen-er-tilbage/

Photos @Egon Hørslev Rasmussen