Idom Biennalens Asfalt Galleri

period

21. - 30. jun 2018

time

07:00 - 24:00
På parkeringspladsen foran skolen

location

Idom-Råsted Skole
Idomlundvej 27
7500 Holstebro, Denmark

see map

Ticket

Gratis

Skolens parkerings plads er omdannet til asfalt
galleri, hvor lokale børn, unge og voksne i løbet af Biennalen udtrykker deres passion for maleri.

Publikum indviteres til at tegne med og udleve
deres indre Picasso på asfalten.

Læs mere her: 

www.landsbylaboratoriet.dk

IDOM Biennalen repræsentere den konkrete afprøvning af forskellige laborerede kulturbegivenheder mellem lokale og professionelle aktører. Den røde tråd i Biennalen vil være en kulturperformance opbygget omkring ”en af de store historier” som f.eks. Hamlet, Don Quixote eller Ulysses, hvor lokale og professionelle kræfter arbejder sammen om en fælles præsentation med udgangspunkt i deres håndværk. Således siddestille akrobaten med traktorføreren, balletdanseren med hesterytteren, digteren med hyrden etc. Foruden dette vil biennalen også være et kulturelt mødested, hvor forskellige lokale aktører vil fremvise, afsøge og undersøge nye former for udtryk sammen. Det kan være den lokale sportsklub, der sammen med en akrobat oprette en ”akrobat fodbold” i biennale perioden etc.