Vivaldi-aften i Halmcolosseum

date

28. juni 2018

time

19:30 - 21:00

location

Halm Colosseum
Estrupvej 3, Idom
7500 Holstebro, Denmark

see map

Ticket

Gratis

Koncertaften med musik af Antonio Vivaldi.

Pianist og klaverlærer Angela Marinescu og hendes elever fra Holstebro musikskole spiller musik af Vivaldi.

I tilfælde af regn opføres forestillingen indendørs.
(Stalden ved Grydeå: Idomlundvej 19, 7500 Holstebro.)

Læs mere her: 

www.landsbylaboratoriet.dk

IDOM Biennalen repræsentere den konkrete afprøvning af forskellige laborerede kulturbegivenheder mellem lokale og professionelle aktører. Den røde tråd i Biennalen vil være en kulturperformance opbygget omkring ”en af de store historier” som f.eks. Hamlet, Don Quixote eller Ulysses, hvor lokale og professionelle kræfter arbejder sammen om en fælles præsentation med udgangspunkt i deres håndværk. Således siddestille akrobaten med traktorføreren, balletdanseren med hesterytteren, digteren med hyrden etc. Foruden dette vil biennalen også være et kulturelt mødested, hvor forskellige lokale aktører vil fremvise, afsøge og undersøge nye former for udtryk sammen. Det kan være den lokale sportsklub, der sammen med en akrobat oprette en ”akrobat fodbold” i biennale perioden etc.