Super Human

date

12. oktober 2019

time

19:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

120 / 60 kr

Super Human er en humoristisk og tankevækkende danseforestilling af dansekompagniet Next Zone, København, som stiller skarpt på nye definitioner af mennesket og spørgsmålet om, hvorvidt vi i fremtiden skal genopfinde os selv i nye optimerede udgaver. Super Human henter inspiration fra science fiction litteratur & -film, superhelte / heltinder og virkelighedens videnskabelige forsøg med splejsning af hård teknologi og blød biologi.

 

Mange forestiller sig mennesket som en velsmurt og stadig mere fejlfri maskine; intelligent, udholdende og evigt ung. Vi drømmer om at sejre over egen uformåenhed, over døden og over andre. Det er efterhånden almindeligt at forbedre sine egenskaber på kunstig vis, og moderne videnskab bringer drømmen om den perfekte blanding af menneske og maskine nærmere. Ingeniørkunst, computerteknologi og hjerneforskning nærmer sig hinanden. Men hvor langt bør vi gå? Hvad er de etiske overvejelser?

 

Next Zone

Next Zone er et eksperimenterende dansekompagni, som skubber grænserne for, hvad der er muligt og giver publikum unikke og tankevækkende scenekunstneriske oplevelser, som tager udgangspunkt i emner, der har rødder i både fortid, nutid og fremtid.

Koreograf: Lene Boel
Komponist: Rex Casswell
Lysdesigner: Jesper Kongshaug
Medvirkende: Seks internationalt castede dansere i verdensklasse
Fotos: Henrik Ørslev

Forestillingen er støttet af Turnénetværket for Voksenteater gennem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

I samarbejde med Nordvestjysk Teaterkreds og Musikteatret Holstebro.

 

BILLETTER 

 

Reservation: +45. 9742 4777, Man - Fre mellem 9.00 - 15.00

Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

Accepted Cards: VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, Maestro a.o.

 

"Utan tvivl var Forces of the North en av höjdpunkterna på årets upplaga av Suresnes Cités Danse. Föreställningen är alltuppslugkande, snab och förstärkt av originalmusiken af Rex Casswell och ljusdesign av Jesper Kongshaug.Lene Boel lyckas sätta ljuset på och debattera vilket angeläget ämne som helst på ett ytterst fängslande sätt, med ett koreografiskt språk som aldrig blir förutsägbart eller upprepar sig. Det är både fascinerande och iögonfallande på en och samma gång."
Simona Gouchan, Danstidningen
"Lene Boel har iscenesat de ni dansere med imponerende elegance og styrke. Tilhører de stadig vores menneskelige race, disse ultra-trænede kroppe med forbløffende egenskaber, hvis kollektive udfoldelser dog samtidig synes at nedstamme fra tidernes morgen?"
Isabelle Calabre, Canal Danser Historique
"Et bart gulv, tunge technorytmer med stratosfærisk knitren og sitren, det hvide bagtæppe skiftevis oplyst af fluorescerende grønt og lilla. Det er rammen om den tempofyldte danseforestilling Super Human udført af dansekompagniet Next Zone. Seks unge mænd mimer teknologi, det binære talsystem, en hektisk digital hverdag iført sorte træningsbukser, sneakers og bar overkrop. Måske befinder vi os inde i en computer, ude i atmosfæren eller i en elektronisk fremtid. Danserne udstråler energi og styrke, og de viser utrolig kontrol og koordination i deres hiphop-inspirerede bevægelser. Det er dynamisk og kraftfuldt, men også humoristisk og poetisk, som da en sort og en hvid danser laver en dobbeltdans med de lange arme i fantastiske fælles formationer. En utroligt lækker og anbefalelsesværdig forestilling,som begejstrede både mig og min 17 -årige datter."
KULTURKONGEN * * * * *