Halfdansk Rapsodi, med Iben Nagel Rasmussen

date

29. december 2019

time

19:30

location

Løgumkloster Refugium
Refugievej 1
6240 Løgumkloster, Denmark

see map

Ticket

Telefon: 7474 3301

Iben Nagel Rasmussen, skuespiller ved Odin teatret, fortæller om sin far, Halfdan Rasmussen; en vild historie om den splejsede arbejderdreng der blev hele Danmarks Halfdan.

Med digtoplæsning, sange, fotos og filmstumper, vil Iben Nagel Rasmussen stykke et portræt sammen af den mere ukendte side af Halfdan; Hans opvækst i en børnerig familie i en toværelses lejlighed på Christianshavn, den tidlige ungdom med arbejdsløshed, det politiske engagement i 30erne, højskoleophold, en rejse på cykel mod Spanien hvor borgerkrigen raser, mødet med andre unge digterspirer i Unge Kunstneres Klub under den tyske besættelse og vejen frem til anerkendelse og berømmelse.

HALFDANSK RAPSODI er ikke en børneforestilling, men snarere en rejse ind i den til tider dystre baggrund, som Halfdans voksne digte groede ud af. Selvfølgelig suppleret i rigt mål med de finurlige, sjove, skæve og egenartede rim, der kom til at kendetegne ham som digter.

Med Iben Nagel Rasmussen

Sprog: Dansk
Varighed: 60 min.
Min. alder: 15 år

Arrangør og Billetter

Løgumkloster Refugium

Refugievej 1
6240 Løgumkloster
T 7474 3301
mail@loegumkloster-refugium.dk

www.loegumkloster-refugium.dk