Anónimas

date

18. juni 2019

time

18:!5

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

En hyldest til vores mødre og bedstemødre

Tre søstre - en skuespillerinde, en guitarist og en dukke, i et værelse med skakternet gulv, fortæller hinanden historierne om deres bedstemødre og deres mødre, kære kvinder, men "anonyme". Deres smil er naive og farlige. De griner af Blåskæg og dedikerer musik, sange og danse til Susana Chavez, den mexicanske journalist, der kæmper for retten til at leve på vegne af andre kvinder, der blot er blevet statistikker. Historierne fremkalder tider med krig og fred, kærlighed og listighed anvendt for at holde familien sammen. De tre søstre følger en sti lagt med sten der fortæller den stiltiende historie om mange kvinder, som leder efter deres navne.

Forestillingen kombinerer musik og teater i et sort/hvidt rum. Billederne transporterer publikum og opfordrer til genopdagelse af egne historier og at huske de "anonyme" kvinder, der har forfalsket deres eksistens.

FORESTILLING
En NTL Koproduktion

Forfatter og skuespiller: Amaranta Osorio
Guitarist og skuespiller: Teresa García Herranz

Instruktør og dramaturgi: Julia Varley
Instruktørassistent: Paula Isiegas
Lsdesign: Miguel Angel Camacho
Design/Kostume: Gema Rabasco
Lyd: Arne Bock
Voice off: Javier Ortiz og Mon Ceballos
Fotos: Francesco Galli
Maler: Dorthe Kærgaard
Grafisk design: Irene Osorio

Ko-produktion: Nordisk Teaterlaboratorium og Jeito Producciones (Danmark-Spanien)

Med støtte fra: Odin Teatret og Juan Alvarez Guitars

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne forestilling præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM