Transit Festival: My Future Ancestors

date

22. juni 2019

time

20:45 - 21:45

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Parvathy fortæller og synger om livet og sangene fra Nanibala Dashi, Phulmala Dashi og Chintamoni, tre Baul-praktikere, der tilhører tidligere generationer. Parvathy bruger historier forbundet med deres egen tid. Disse store kvindelige mestres enkle og ydmyge liv var fyldt af forhindringer, der til sidst udformede sig i skøn visdom, hvilket giver overflod af glæde og opfyldelse af at leve Baul Dharma, ud over enhver form for forskelsbehandling. Hvert øjeblik af deres liv efterlader os med en stor indre refleksion fuld af inspiration og får os til at indse værdien af deres undervisning.

FORESTILLINGSKONCERT

På scenen: Parvathy Baul

 

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM