Transit Festival: My Silence, My Voice

date

20. juni 2019

time

17:30 - 18:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

- en forestilling, der søger efter det uartikulerede, det usynlige, det tavse, det skamfulde, det grimme, dte skyldige, de skjulte stemmer, historier og minder.

Hvordan balancerer man mellem at lade tingene bag sig, for at kunne leve mere frit nu og være tro mod følelsen af at du skal gå tilbage for at finde det, der blev forsømt - af andre og dig selv - for at tage ejerskab af din egen historie. Og ejer vi rent faktisk vores egen historie? Måske er alle historier forbundet i ét stort mønster.

Skuespilleren udforsker sin egen historie og stemme som kunstner og som kvinde med en menneskelig historie om udelukkelse, tab, stædighed og håb.

Katrine: "For mig er denne forestilling historien om at stikke sine hænder i det grumsede, stinkende, mørke vand og søge efter, hvad der er gået tabt. At trække det op af det dybe vand og genfinde det. "

FORESTILLING

Idé, tekst, lydbilleder og på scenen: Katrine Faber, Teater Viva


Sprog:
Engelsk
Varighed: 60 min.

For unge og voksne.

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM