Transit Festival: Passage. From Opression to Expression

date

19. juni 2019

time

16:15 - 16:35

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Passage, et one-woman-show af Bárbara Santos, der handler om at finde sig selv i en krydsning. Om at følge en sti belagt med minder om skjulte og dårligt fortalte historier. Om at opfatte hvor de konkrete og allegoriske kæder, der holder den koloniserede krop fængslet og som beskytter en underlagt sjæl, sidder. Det handler om at genkende og konfrontere subjektivitetens lænker, der holder dig tilbage fra at mærke dit fulde væsen. I sidste ende handler det om at rejse gennem den koloniserede krop for at opdage og befri den politiske krop.


Denne produktion af Bárbara Santos er et resultat af en undersøgende æstetisk proces, der udforsker omdannelsen af den sceniske krop til en politisk krop. Arbejdet indeholder elementer fra sorte danse (forfædrene og nutidige) og de kreative stier af lyd og rytme fra de undertryktes æstetik gennem et feministisk perspektiv.

FORESTILLING  Et igangværende arbejde

Idé og på scenen: Bárbara Santos
Kropsforberedelse: Charles Nelson
Kostumer: Ângela Fagundes

Varighed: 20 min.

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM