Transit Festival: Rito de partilha

date

22. juni 2019

time

11:00 - 12:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Et ritual om at dele

en arbejdsdemonstration med Daniele Santana (Brasilien)

The Rite of Sharing er en solo demonstration af skuespillerinden Daniele Santana, om hendes arbejde som en del af gruppen Contadores de Mentira, og som hun optrådt og lavet teater forskning med i 14 år.

I denne demonstration deler skuespilleren nogle grundlæggende elementer om, hvordan hun konstruerer nogle af sine karakterer, som hun har skabt i den tid hun har været en del af gruppen. Publikum inviteres til at opleve nogle intime øjeblikke, når hun søger efter en karakter gennem sine kropslige udforskninger og kreationer.

Hun deler også dele af gruppens forskning ud i "skuespilleren / skuespilleren - brincante", der bruger den kendte brasilianske folkekultur, dens danse og rytmer til fysisk træning og også til genopbygning af ​​et "brudt" legeme, som pulserer og danser - først på indersiden og derefter på ydersiden, i form af handlinger, hensigter og metaforer.

Denne arbejds-demonstration præsenterer forestillings-fragmenter, træningsøvelser, gruppens fysiske dramaturgi. For at fejre et tema og ikke blot fortolke det som dramaturgi.

Varighed: 60 min.

Daniele Santana er skuespillerinde, aktivist og kulturel leder. Hun har været en del af gruppen Contadores de Mentira siden 2004, hvor de sammen udvikler teoretiske og praktiske undersøgelser på Antropologisk Teater, med vægt på begreberne "metafor, ritual og fest", der er forskningsbaseret og byggeri gruppe.
    Med løgnen tællere skabt værker: (teater) "Curra-krydderier på Medea" "The Incredible Man vrangen ud", "Eat Me: Staten oprør ,," Rumi - la marcha de los at van " , co produktion med Ecuadorian Group Contraelviento Theater, og "Don Quixote". (I musik) "Bandtællere af Lie"; (Interventioner) "Reliquary Hukommelse", "Lie TV Counters" (video) "Quebrai mig - apoteose en utopi strakt til det yderste for døden; (demonstrationer af arbejde) "Rite of Sharing", "Tænker med fødderne".
 Det administrerer Cultural Space Teater Lie tællere, hvor en del af Koordinering af pædagogiske projekter - Kulturel.
  Det er skaberen af ​​projektet "Belly på web - kvinder dating scene" der diskuterer kvinders rolle og arv af kvinden i den scene, og "Stage og Patio - kunstneriske oplevelser i skole" udvikle kulturel uddannelse for børn og pædagoger.
 Hun er medlem af Magdalena Project International Network, der i dag er etableret i mere end 50 lande.
 Det integrerer udvekslingsprojektet "Legal and Roots", der havde to internationale udgaver og to nationale. Modtage mestere og lærere fra forskellige dele af verden. Det er også en af ​​skaberne og arrangørerne af festivalen E (y / x) tirpe Møde til fest og Rite, som er i sin tredje udgave, som bringes sammen omkring 50 grupper af teater, dans og musik.
 
 I produktion var en del af Knots Knots International Festival; Jeg mødes
Regionale forfattere af Alto Tietê; Fra FIIT International Festival of Theatrical Roads;
af 5 udgaver af Suzano Theatrical Reference Exhibition.
  Under træning udvikler han kurser og teateroplevelser med fokus på de undersøgelser, som
omkring det antropologiske teater. Hun er en lærer i projekterne: "Aktuatorer
ler i byen af ​​beton "og" Pædagogik for ubalancen "af gruppen Counters de
Lie. Han har allerede udviklet workshops og foredrag i flere uafhængige institutioner og
enkeltpersoner, offentlige skoler og foreninger, SESC, grupperum, uafhængige kollektiver,
ved Central Engineering University of Peru, ved PUC Peru, ved Central University of
Ecuador, på Casa Baltazar Kulturcenter i Cordoba Mexico, Cultural Center of Ayacucho
Peru, Cultural Center of Munro i Buenos Aires Argetina, Kulturcenter Maringá -
Paraná.
 Hun er redaktør for avisen "På den anden side af linjen"; og forfatter til "lærerens bog -
teater i klasseværelset ", af udgiveren DCL's BOCA DE CENA-projekt. Har udgivet artikler
i de cubanske magasiner "Conjunto" og "La jiribila" og i den argentinske blog "Magdalena 2º
Generación.
 Det er medlem af FLIGSP forum, der diskuterer og kæmper for offentlige politikker for
Litoral, interiør og større São Paulo. Det integrerer også "Kulturkorridor" -bevægelsen, som
Fremmer udveksling af viden, erfaringer og omsætning af kunstneriske værker.

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM