Salt

date

12. juni 2019

time

17:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

En kvindes odyssé. En kvinde rejser fra ø til ø i Middelhavet i sin søgen efter en elsket person, som er forsvundet. Hun følges af et syn, der i en dans fører hende stadigt nærmere erkendelsen af et uigenkaldeligt fravær.

Baseret på fortællingen ”Lettera al Vento” (”Brev til vinden”) fra
”Si sta facendo sempre più tradi. Romanzo in forma di lettere.” (“Det bliver stadigt senere. En brevroman.”) af Antonio Tabucchi.

...Roberta Carreri har, ved at følge sporene fra maestroens mystiske dirigentstok, vækket min skrifts stemmer til live igen. Hun er gået igennem skrivekunstens matte spejl. Jeg betragter hende: Hun springer rundt i en cirkel af bevægelser og ord. Den cirkel tilhører Alice, der i eventyrland beslutter at fortsætte rejsen mod at blive Ariadne. Det er en rejse i en labyrint, der ender blindt bag hendes dages livstråd på jagt efter den lyd, som er årsag til hendes lidelser: hendes Minotaurus' tavse brøl. Jan Ferslev fortæller os, med lyden af en mandolin fra 1800-tallet han købte i en lille biks i Napoli, at tonerne i en lidende kvindes røst også er hans egne, denne elegante Theseus iført panamahat og jakkesæt i hør. For svig kan også smerte den, der har svigtet…”

Uddrag fra en tekst af Antonio Tabucchi “The Voice, The Body. Reflections after a rehearsal of SALT”.

 

FORESTILLING

Skuespillere: Roberta Carreri og Jan Ferslev
Musik: Jan Ferslev
Scenografi: Antonella Diana og Odin Teatret
Kostumer: Odin Teatret
Lysdesign: Jesper Kongshaug 
Grafik:
 Marco Donati
Instruktørassistent: Raúl Iaiza
Litterær konsulent: Nando Taviani
Scenisk bearbejdning og instruktion:
 Eugenio Barba

En ko-produktion mellem Fondazione Pontedera Teatro og Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret

Sprog: Italiensk
Varighed: ca. 60 min. (uden pause)

 

BILLETTER

Kr. 120 / 60 for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

Læs mere om forestillingen her »

Denne forestilling præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. 
Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM