Seeds of Memory

date

13. juni 2019

time

22:15

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Spirende hukommelse

Forestillingen handler om fravær og manglende tilstedeværelse: en fars fravær, manglende tilstedeværelse af en krop for at kunne begrave den og fraværet af 30.000 forsvundne mennesker i Argentina, under det sidste militærdiktatur. Men fravær genererer sin modsætning: modstand, nærvær og identitet. Fravær er udgangspunktet for at skabe en forestillilng, der indeholder både en personlig besked og en politisk diskurs. Selvom ingen ord nogensinde vil være nok til at kompensere for den rædsel og lidelse, som har berørt mange generationer i Argentina, et barns selvbiografiske ord, og den virkelige smerter forårsaget af det nylige tab af hendes far blive den dramaturgiske løsning, som gør det muligt at fortælle historien om et latinamerikansk land ramt af militærdiktatur.

FORESTILLING 
EN NTL KO-PRODUKTION

Skuespiller: Ana Woolf

Scenografi: Elias Leguizamon
Tekst: Ana Woolf med uddrag fra historisk dokumenter
Dramaturg og instruktør: Julia Varley

Varighed: 60 min.
Sprog: Engelsk og spansk

 

BILLETTER

120 kr.
60 kr. for studerende; pensionister samt grupper 10+: 60 kr.

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder.

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM