Transit Festival: Tale 53: Snowwhite

date

18. juni 2019

time

20:45 - 21:35

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Historie 53; Snehvide er en uhyggelig historie fortalt gennem et spændende træartefakt, der huser et legetøjsteater (med todimensionelt malede dukker, der bevæger sig på spor), rekvisitter, en butai (for baggrundsændringer) og et krumt eller bevægende panorama. Den er baseret på "Snehvide", skabt af den anerkendte spanske forfatter og illustratør Ana Juan. Langt fra den disney'ske udgave af Snehvide og de syv små dværge, fortæller vores historie om en ung kvindes liv, og hvordan hun blev en blodtørstig stedmors bytte, i en fjendtlig by, med arbejdsomme dværge og en begærlig prins.

Fortællingen, der er baseret på Ana Juans "historie 53" udgivet af Brødrene Grimm (Den lille snehvide) og offentliggjort i 1812, indeholder et skarpt, relevant og intenst blik på kvinders situation, der den dag i dag stadig er relevant.

Deborah Hunt, (teater og maskemager, dukketeaterfører, lærer og forfatter) har tilpasset og instrueret historien og manipulerer med dukker og bagtæpper. 

Shanti Lalita (cellist, digter og performer) er komponist og live-musiker.

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM