Transit Festival: The Macanuda's Message

date

21. juni 2019

time

ved Kælkebakken
15:00 - 15:30

location

Lystanlægget
7500 Holstebro, Denmark

see map

Ticket

Gratis

Et eventyrligt maskeret væsen (Den røde Macanuda) er vogteren af rejser. Hun har en kuffert på ben, der er forbundet med en stor antenne, som kommunikerer med andre skabninger i hendes verden. Hendes historie består af barmhertighed og håb i urolige tider.

FORESTILLING

På scenen: Deborah Hunt (New Zealand / Puerto Rico), maskeartist og dukkespiller

Musik: Pascal Comelade

Varighed: 30 min.

For alle aldre

 

Deborah Hunt er specialist inden for konstruering og teaterbrug af masker og dukker; dukkefører og performance kunstner siden 1973 skaber og præsenterer originale teaterværker og workshops i mange dele af verden. Hun er direktør for Maskhunt Motions, et nomadisk laboratorium for det udøvende objekt. Født og opvokset i New Zealand, hun har boet i Puerto Rico siden 1990, hvor hun skabte den 1. og 2. Festival of the Theatrical Mask; The Encounter of the Performing Object; Caminalumina: 1. og 2. Festivals of Light and Shadow samt “Sobre la mesa”, en voksen dukketeater-udfordring i lille format - nu i sin 13. udgave. Hun beskriver sit arbejde som de hjælpeløses teater.

Hun har skrevet og illustreret Puppets, Puppetry and Gogmagog (Dukker, dukkeføring og Gogmagog - en håndbog om hvordan man laver teaterdukker) og Masks, Masked Faces  (en håndbog om hvordan man laver masker).

GRATIS

Denne forestilling præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM