Transit Festival: We Always Start from Where We are

date

20. juni 2019

time

15:00 - 15:45

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

Kr. 120 / 60

Vi tager altid udgangspunkt fra hvor vi er

"Hvad der har været, er hvad der vil være, og det, der er gjort, er hvad der skal gøres; og der er ikke noget nyt under solen."

Jeg spurgte mig selv, hvad mon det betyder at kalde sig en mester af en metode, som man ikke selv har opfundet. Under mit lange arbejde med Suzuki Metoden, udviklet af Tadashi Suzuki, har jeg re-artikuleret forskellige elementer af træningen, så de passer til mine behov som kreativ kunstner og pædagog. Gør det mig en metodemester eller en tyv? Jeg overvejer dette spørgsmål i denne præsentation, mens jeg gentager de måder, jeg har anvendt min forståelse og udførelse af denne metode i forestillinger og i tekstanalyse - samtidig med, at jeg husker de mestre, jeg mødte undervejs, som hjalp med at forme og lede mine kreative impulser .

Maria Porter er skuespiller, instruktør og lærer. Hun har spillet i USA og internationalt, med bl.a. Teatro delle Radici (Schweiz), hvor hun optrådte som Lady Macbeth i Shakespeariana. Maria er mester-instruktør i Suzuki-metoden, og har givet arbejdsdemonstrationer og masterclasses i Wales, Danmark, England, Cuba, Peru, Grækenland, Spanien og Schweiz. Hun har instrueret ensemble forestillinger, der har været med på festivaler i Italien, Canada, Prag, New York og Skotland. Hendes soloforestillinger, Ennobling Nonna og The Space Inside har være med på festivaler i Europa og USA. Maria er en del af lærestaben samt Director of Theater, på Long Island University (USA).

BILLETTER

Kr. 120 / 60  for studerende; pensionister samt grupper 10+

Billetter kan bestilles på tlf. 9742 4777
Hverdage mellem 9-15
Email: odin@odinteatret.dk

Reserverede billetter afhentes 15 min. før forestillingen begynder

 

Denne arbejdsdemonstration præsenteres som en del af den 9. TRANSIT FESTIVAL afholdt på Odin Teatret. 

TRANSIT FESTIVAL 12.-23. juni 2019

En international teaterfestival for kvinder i moderne teater. Temaet for festivalen i år er Håb, der handler, under hvilket der præsenteres 56 forestillinger, 6 workshops og to kunstudstillinger med mere end 75 kunstnere fra 5 kontinenter.

Transit Festivalen har eksisteret siden 1995, og er en del af Magdalena-Projektet, et internationalt netværk af kvinder i teater, der er skabt for at sætte kvinder i stand til skabe teater arbejde, som på en mere dybsindig måde afspejler deres egen oplevelse. Festivalen er ledet af Julia Varley, skuespiller på Odin Teatret.

PROGRAM