Nocturne for babyer og deres søvnige voksne

date

25. september 2019

time

09:30

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

30 kr barn /60 kr. voksen

GÆSTESPIL - BØRNETEATERLABORATORIE

Nocturne for babyer og deres søvnige voksne er en ny koncert forestilling for 0-3 årige og deres voksne med det engelske band Scandinavian Singing Club, med design og iscenesættelse af Mia Theil Have fra Riotous Company.

Stykket inviterer babyer og småbørn til at nyde nordiske sange i nye polyfoniske jazzede arrangementer, rocke med til de dybe toner fra kontrabassen, der vugger sin egen violin baby til ro, og til at opleve forskellige percussion instrumenter og mange nye slags rangler! Det er en tid og et rum til at lege, kravle, danse, lave lyde… og til at sove og drømme!

En af vuggeviserne bliver sunget til træerne i skoven, en anden for en båd på det store hav, som falder i søvn på havets bund i en skattekiste, én sang er til Jumbo i junglen, hvor nogle dyr sover tungt mens andre lister omkring i nattens mulm og mørke. En moder danser med sin baby på armen under månen, og Troldmor binder halerne på sine 11 små trolde, imens hun putter dem.

GÆSTESPIL - BØRNETEATERLABORATORIE

Nocturne for babyer og deres søvnige voksne er en ny koncert forestilling for 0-3 årige og deres voksne med det engelske band Scandinavian Singing Club, med design og iscenesættelse af Mia Theil Have fra Riotous Company.

Stykket inviterer babyer og småbørn til at nyde nordiske sange i nye polyfoniske jazzede arrangementer, rocke med til de dybe toner fra kontrabassen, der vugger sin egen violin baby til ro, og til at opleve forskellige percussion instrumenter og mange nye slags rangler! Det er en tid og et rum til at lege, kravle, danse, lave lyde… og til at sove og drømme!

En af vuggeviserne bliver sunget til træerne i skoven, en anden for en båd på det store hav, som falder i søvn på havets bund i en skattekiste, én sang er til Jumbo i junglen, hvor nogle dyr sover tungt mens andre lister omkring i nattens mulm og mørke. En moder danser med sin baby på armen under månen, og Troldmor binder halerne på sine 11 små trolde, imens hun putter dem.

Scandinavian Singing Club blev grundlagt i London i 2015 med dirigent/sanger Marta Mathea Radwan, sanger Åshild Bjørkeng Haugen og grundlægger/sanger Mia Theil Have. Trioen har optrådt i London på Print Room at the Coronet, Amnesty International, Swedish Church mm. og til deres online publikum.

Nocturne for babyer og deres søvnige voksne er også titlen på deres første album udgivelse, som lanceres i forbindelse med forestillingspremieren, og der medfølger en bog med originale illustrationer til vuggeviserne og engelske oversættelser af den kendte dramatiker og poet Peter Oswald.

Vi vil gerne nå både de alleryngste og deres voksne, som går igennem store livsskift når de tager imod babyer i deres liv. Koncertforestillingen er underholdende for både de små og store, og et sted at finde inspiration til at tage med hjem, til historiefortælling, musik, billeder og legetøj. Altsammen understøttet af billed lyrik bogen og sangalbummet med sange fra forestillingen.

På scenen: Åshild Bjørkeng Haugen, Marta Mathea Radwan and Mia Theil Have 
Koncept/Instruktør/Design:
Mia Theil Have
Musikalsk Arangement: 
Marta Mathea Radwan
Kostumer: 
Luis F. Carvalho
Asst. Instruktion/Design: Stephano Regueros Savvides
Kreativ Producer: 
Mia Theil Have

 

Scandinavian Singing Club blev grundlagt i London i 2015 med dirigent/sanger Marta Mathea Radwan, sanger Åshild Bjørkeng Haugen og grundlægger/sanger Mia Theil Have. Trioen har optrådt i London på Print Room at the Coronet, Amnesty International, Swedish Church mm. og til deres online publikum.

Nocturne for babyer og deres søvnige voksne er også titlen på deres første album udgivelse, som lanceres i forbindelse med forestillingspremieren, og der medfølger en bog med originale illustrationer til vuggeviserne og engelske oversættelser af den kendte dramatiker og poet Peter Oswald.

Vi vil gerne nå både de alleryngste og deres voksne, som går igennem store livsskift når de tager imod babyer i deres liv. Koncertforestillingen er underholdende for både de små og store, og et sted at finde inspiration til at tage med hjem, til historiefortælling, musik, billeder og legetøj. Altsammen understøttet af billed lyrik bogen og sangalbummet med sange fra forestillingen.

'Nocturne for babyer og deres søvnige voksne’ er en del af Riotous Company’s række af koncertforestillinger sammen med 'Scherzo for piano and stick' og 'Divertimento for rope and strings’, hvor historie, bevægelse og billeder kombineres med fremragende musikoplevelser.

Riotous Company er en engelsk charity med 8 uafhængige produktioner bag sig, lige fra kammerforestilinger til store musicals. Kompagniet har arbejdet i Storbritanien, Italien, Danmark, Makedonien og Brasilien med ledende teatre og festivaler. Det at skabe stærke internationale samarbejder har altid været vigtigt for Riotous Company, og noget som Brexit kun forstørrer behovet for. Med en ny base i Danmark ligesåvel som England, og nye EU samarbejdsprojekter i sigte, satser vi på at kunne etablere samarbejder på tværs af landegrænserne. Riotous Company har hidtil modtaget støtte fra Arts Council England, PRS Foundation for Music, ko-produktioner samt filantropi. www.riotouscompany.co.uk